Vers

 

Bijzondere versproducten!

Bij Goedegebuure hebben we weer verschillende bessen- en bottels en diverse bladsoorten. Kom anders eens kijken in onze showroom, die overigens geheel coronaproof is. 

 

Decoratie

 

 

Goedegebuure heeft veel soorten (droog) decoratie, voor elk sezioen is er iets passends!

 

Lees meer

Goedegebuure regelmatig op beurzen

Goedegebuure staat regelmatig op beurzen. 

Afwisselend met versproducten, (droog) decoratie, droogbloemen en/ of woonaccessoires. In januari en augustus staan we met droogbloemen, klokken, lampen en glasschilderijen op Trendz in Gorinchem.  In november hebben we een stand op de Royal FloraHolland Trade Fair in Aalsmeer. En iIn januari presenteren we ons assortiment op Christmasworld in Frankfurt. Dit jaar doen we in juni ook mee aan Spogagafa in Keulen. 

 

 

TrendZ Najaar 2019

Goods by Goedegebuure staat op TrendZ Najaar 2019 van 25 tot en met 27 augustus in Gorinchem. U kunt ons vinden in stand D124.

Daar staan we met klokken, lampen, kleinmeubelen, decoratie en must haves als broodplanken, glas, wanddecoratie, zinken potten, lantaarns en noem maar op. Kom anders zelf eens kijken. We hebben nog vrijkaarten. Bij interesse, mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Select your language

Nederlands    English

Webshop

Inloggen webshop