Tulpen

NI bannettulpmeko

Niets schreeuwt Lente zoals tulpen!

Nieuwe (pioen) tulpen bij Goedegebuure Natural Decorations.

En met nieuw bedoelen we dan ook echt nieuw! Een paar nieuwe soorten in kleine aantallen, allemaal duurzame kwaliteitsproducten. Zoals tulp Bizarre, Black Hero en Imena.

NI tractormeko

Nieuw / exclusief
Een paar soorten die we de komende tijd aanbieden zijn echt nieuw op de markt. Ze zijn exclusief en alleen beschikbaar in beperkte aantallen. Geen van deze speciale tulpen worden geveild, dus zorg dat je er op tijd bij bent!

Beschikbaarheid
Alle tulpen die we binnenkrijgen komen van de koude grond. Het is dus echt natuur/seizoen aanbod en je krijgt hierdoor een wildere bos met meer volume dan kastulpen. Daardoor kunnen we nu nog niet zeggen wanneer we precies wat binnenkrijgen of hoeveel. Wij bieden in totaal 15 soorten aan, tot begin mei. Op dit moment zijn de Purple Peony en Yellow Pomponette verkrijgbaar.

NI yellowpurplemeko

Mogelijkheden
De tulpen zijn op dezelfde manier te bestellen zoals je ook uw andere bestellingen plaatst. Via de Webshop, hier vindt je ons dagverse aanbod. Of door gekoppeld naar jouw klanten via E-trade. Natuurlijk kan er ook telefonisch een bestelling geplaatst worden.

Waarom via Goedegebuure?
- De tulpen worden iedere morgen vers bij ons geleverd, dus altijd nieuwe voorraad!
- Per fust bij ons te bestellen, bestel dus precies wat je nodig hebt!
- Zoals je van ons gewend bent, altijd snel geleverd!

NI verzamelmeko

De kweker
Meko Hulsebosch is een moderne bloemen en plantenproducent in Hillegom. Naast het kweken van duurzame kwaliteitsproducten maken zij ook arrangementen met bloembollen. Nico Hulsebosch kweekt al 25 jaar tulpen, maar ze zijn pas net begonnen met deze nieuwe soorten. De tulpen worden hier van het land getrokken, gewassen en netjes verpakt voor de verkoop.

Meer informatie?
Voor meer informatie, bestellingen en verkoop, neem contact met ons op.

NI klaarmeko

Select your language

Nederlands    English

Webshop

Inloggen webshop