Vers

Bijzondere versproducten!

Bij Goedegebuure hebben we weer verschillende uitbundige voorjaarsbloeiers zoals de Chaenomelis, Magnolia, Prunus Melred. Eigenlijk te veel om op te noemen, dus kom eens kijken in onze showroom.

  

Decoratie

 

 

Goedegebuure heeft veel soorten (droog) decoratie, voor elk sezioen is er iets passends!

 

Lees meer

Geslaagde Trade Fair Aalsmeer!

Goedegebuure kijkt terug op een geslaagde Trade Fair Aalsmeer 2021. Afgelopen 3, 4 en 5 november deelden Goedegebuure een gezamenlijke stand met Mixt Craeations, Ter Steege, Aphrodite Orchidee en Jodeco Glass. We stonden daar met droogbloemen, tussen de artikelen van onze partners. De echte liiefhebbers van onze droogbloemen, Pampas en Preserved Flowers. konden meteen naar beneden om een kijkje te nemen in onze showroom. Daar werd veelvuldig gebruik van gemaakt. 

 

Goedegebuure regelmatig op beurzen

Goedegebuure staat regelmatig op beurzen. 

Afwisselend met versproducten, (droog) decoratie, droogbloemen en/ of woonaccessoires. In januari en augustus staan we met droogbloemen, klokken, lampen en glasschilderijen op Trendz in Gorinchem.  In november hebben we een stand op de Royal FloraHolland Trade Fair in Aalsmeer. En iIn januari presenteren we ons assortiment op Christmasworld in Frankfurt. Dit jaar doen we in juni ook mee aan Spogagafa in Keulen. 

 

 

Select your language

Nederlands    English

Webshop

Inloggen webshop