Vers

Bijzondere versproducten!

Bij Goedegebuure hebben we weer verschillende BLoesemtakken, diverse frisse bladsoorten en natuurlijk Pampasgrassen (ook gekleurd en gebleekt). Kom anders eens kijken in onze showroom, die overigens geheel coronaproof is. 

Goedegebuure regelmatig op beurzen

Goedegebuure staat regelmatig op beurzen.  Afwisselend met versproducten, (droog) decoratie en/ of woonaccessoires. In januari en augustus staan we met klokken, lampen en woonaccessoires op Trendz in Gorinchem. In januari presenteren we ons assortiment ook op Christmasworld in Frankfurt. En in november hebben we een stand op de Royal FloraHolland Trade Fair in Aalsmeer. 

TrendZ Najaar 2019

Goods by Goedegebuure staat op TrendZ Najaar 2019 van 25 tot en met 27 augustus in Gorinchem. U kunt ons vinden in stand D124.

Daar staan we met klokken, lampen, kleinmeubelen, decoratie en must haves als broodplanken, glas, wanddecoratie, zinken potten, lantaarns en noem maar op. Kom anders zelf eens kijken. We hebben nog vrijkaarten. Bij interesse, mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Select your language

Nederlands    English

Webshop

Inloggen webshop